Menu  
  :: Home
:: Over Lautechmo
:: Bookmark

:: Links

 
  Advertentie  
 

 
   
  Tuin  
   
   
  Montage  
   
  Werkbladen Info  
 

:: Corian
:: Kunststof
:: Massief hout
:: Natuursteen

:: Quadralite
:: Meer

 
  Interieur  
  :: Raambekleding
:: Badkamer
:: Stoelen
 
 

 
  Links  
  :: Aanbieding en info
:: Jacuzzi Huren vanaf €59 p.d.
:: Hier Vinden
:: Kasten Hier Vinden
:: Auto Hier Vinden
:: Vakantie Hier Vinden
:: Navigatie
:: Vakantie
:: Audio en Video
 


 

 
 

 
 
 
Natuursteen menu
Informatie
________________________________________________________________________

Natuurstenen werkbladen:
Natuurstenen keuken-bladen zijn tijdloos mooi. Zij vormen hart en ziel van uw keuken. De robuuste uitstraling en diepe, eeuwenoude glans spreekt mensen aan, die hoge esthetische en functionele eisen aan hun keuken stellen. Natuursteen is gemakkelijk in het onderhoud en komt in de loop der jaren steeds meer tot leven. Een van de grootste charmes van natuursteen is wel haar veelheid aan kleurschakeringen en de grote variëteit aan structuur: geen blad is hetzelfde! Natuursteen geeft uw keuken haar geheel eigen betekenis

Natuurstenen keukenwerkbladen:
Voor de productie van aanrechtbladen zijn 3 hoofdgroepen te onderscheiden : 1. Stollingsgesteenten (granietsoorten), 2. Metamorfe gesteenten (gneizen) 3. Sedimentgesteenten (hardsteen, travertin). De kleuren die standaard op voorraad zijn, zijn hoofdzakelijk granietsoorten (stollingsgesteente). Door stolling van de aardkorst aanwezige vloeibare mineralen is een geologisch proces in gang gezet. In de loop van miljoenen jaren is dit gesteente langzaam naar de oppervlakte gestuwd en door erosie blootgelegd. Winning van Graniet vindt over de gehele wereld plaats en ieder winningsgebied geeft een eigen unieke kleur en structuur mee aan het materiaal. Het resultaat: een harde plaat met een kristalachtig uiterlijk en een wisselende structuur, die na polijsten een mooi en sfeervol karakter geeft met een authentieke uitstraling. Voor kleuren die buiten de collectie vallen zijn genoemde eigenschappen en kenmerken niet gegarandeerd.

U kunt kiezen uit 15 unieke kleuren, t.w.:

Prijsgroep 1 : Bianco Sardo, Rosa Beta,
.Impala, .Impala gezoet
Prijsgroep 2 : Amarillo Caracas, Giallo Dantas, Multicolor Red,
Nero Verde, Verde Cardayas.
Prijsgroep 3 : African Red, Azzuro Marrone, Cafè Bahia,
Indian Black.
Prijsgroep 4 : Dakota Mahogany, Star Galaxy.

Mogelijkheden randdetails:

Randafwerkingen bestaan uit 2+2 cm uitvoering; zowel met als zonder waterkering. In 3 cm massieve uitvoering; waarbij de randafwerking bestaat uit het polijsten en faceteren van de randen.
Randafwerkingen zijn op aanvraag op te dikken tot 10 cm.
Randafwerkingen zijn afgestemd op de nieuwste ontwikkelingen en trends.

Natuursteen afmetingen:
Maximale lengtemaat van Graniet is 2700 mm. Maximale bladafmetingen wordt afgstemd op max. 2,5 m'. ( I.v.m. gewicht).

Onderlijming:

Graniet bladen worden, afhankelijk van de uitvoeringsvorm, door ons voorzien van versteviging en onderlijming. Bij sparingen in 3 cm dikke bladen zal ter versteviging wapen-D staal worden ingefreesd.
.
Kleur verschil:
Graniet is een, door geologische processen gevormd, natuursteen. Hierdoor zijn uiterlijk, samenstelling en eigenschappen van het materiaal ontstaan. Kleur en structuurverschillen zijn inherent aan het materiaal. Verstrekte monsterstukken dienen slechts als indicatie voor uw klant. Bij deelorders of nabestellingen is het aan te raden om materiaal te reserveren i.v.m. deze kleur en structuurverschillen.

K leur en strctuur:

Alle kleuren zijn verkrijgbaar in 20 en 30 mm dik. Getoonde monsters dienen slechts als indicatie. Gezoet Graniet heeft dezelfde eigenschappen als gepolijst Graniet. Echter het oppervlak is minder glad en dicht gepolijst, waardoor vuil en krasjes sneller zichtbaar zullen zijn. Enkele Granietkleuren zijn open van stuctuur als gevolg van grofkorreligheid. Ook kunnen sommige kleuren miniscule gaatjes in het oppervlak vertonen doordat er in het polijstproces kleine kristaldeeltjes worden uitgetrokken.

Krasvastheid:

Graniet heeft een hoge krasbestendigheid. Ondangs de gestelde normen adviseert Lautechmo altijd het gebruik van een snijplank om krassen te voorkomen..

Hittebestendigheid:

De hittebestendigheid van graniet is redelijk hoog, tech adviseert Bald altijd het gebruik van onderzetters. De bodem van een hete pan kan temperaturen van meer dan 400 graden Celcius ontwikkelen!!!


Algemeen:

Bij elk blad worden montagevoorschriften meegeleverd!
Bij Natuursteen werkbladen worden de spoelunits altijd los meegeleverd!

 
 
  Contact  
  :: Contact
::
Privacy
:: Voorwaarden
  Google  
 
 
  Advertentie  
  :: Hier uw Advertentie?