Menu  
  :: Home
:: Over Lautechmo
:: Bookmark

:: Links

 
  Advertentie  
 

 
   
  Tuin  
   
   
  Montage  
   
  Werkbladen Info  
 

:: Corian
:: Kunststof
:: Massief hout
:: Natuursteen

:: Quadralite
:: Meer

 
  Interieur  
  :: Raambekleding
:: Badkamer
:: Stoelen
 
 

 
  Links  
  :: Aanbieding en info
:: Jacuzzi Huren vanaf €59 p.d.
:: Hier Vinden
:: Kasten Hier Vinden
:: Auto Hier Vinden
:: Vakantie Hier Vinden
:: Navigatie
:: Vakantie
:: Audio en Video
 


 

 
 

 
 
 
Natuursteen menu
Onderhoud
________________________________________________________________________
Onderhoudtips:
Een Graniet blad behoeft speciaal onderhoud. Samen met het blad ontvangt u een onderhoudsset die u dient te gebruiken. Bij hardnekkige vlekken dient u het bijgeleverde onderhoudsadvies op te volgen.

Adviezen:
Reinig direct na montage het aanrechtblad met heet water en een dieptereiniger. Gebruik geen schuurmiddelen. Granietsoorten waarin lichtere kleuren voorkomen kunnen door olie of vet donkere vlekken vertonen. Die dient U direct met chloor, aceton of waterstofperoxide te reinigen. Het is aan te raden voedingsmiddelen waarin kleurstoffen voorkomen niet in aanraking met graniet te brengen. Kleurstoffen zoals kersen- en rode bietensap, kunnen in de de lichtere tinten in het graniet binnendringen. Het gevolg is dan dat er verkleuringen optreden die heel moeilijk zijn te verwijderen. Lichte en verse verkleuringen kunnen alleen met sterk verdunde zuren, zoals azijnzuur, zouten of fosforzuren worden opgelost. Voorzichtigheid is echter geboden.

Snij brood, vlees, groenten e.n.z. altijd op een harde onderlegger of snijplank. Het werkblad is bestand tegen warme pannen, mits de bodem van de pan vetvrij is. Het is echter raadzaam een onderzetter te gebruiken. Ga niet op het aanrecht staan en met name niet bij plaatsen waar uitsparingen zijn aangebracht. Zorg ervoor dat geen zware voorwerpen op het werkbald vallen. Het werkblad kan hierdoor onherstelbaar beschadigd worden.
Nooit schuren, omdat er dan matte en doffe plekken kunnen ontstaan. Een goed aanrechtblad is zodanig geïmpregneerd en gepolijst dat u geen extra bewerkingen hoeft uit te voeren voor protectie. Het is wel aan te raden om het blad maximaal ieder jaar even te (laten) impregneren, zodat het blad altijd mooi blijft en beter bestand is tegen vlekken. Zeker bij een gezoet aanrechtblad is het van belang dat u impregneert. Houdt u er wel rekening mee dat een gezoet blad donkerder wordt door de impregnatie. Groene zeep kan op een gezoet blad ook een goed effect hebben.


 
 
  Contact  
  :: Contact
::
Privacy
:: Voorwaarden
  Google  
 
 
  Advertentie  
  :: Hier uw Advertentie?